Bygtoften

Fysiske rammer

Stenbjerghuset består af to afdelinger beliggende på henholdsvis Bygtoften og Skolegade i Ikast.
Begge afdelinger er centralt beliggende i byen, og er i gå afstand til de fleste handels- og fritidsaktiviteter, samt til centrum, hvor der er en  overdækket gågade

Bygtoften

Den ene af Stenbjerghusets enheder, ligger på Bygtoften.

På Bygtoften er der et ’hovedhus’ samt en pavillon. Pladserne er fordelt således, at der er seks beboere bosiddende i hovedhuset og to i pavillonen.

På Bygtoften, er der fire rummelige og lyse lejligheder er på 25 – 30 m2 De består af et dejligt soveværelse, en lys stue samt toilet/bad. Fire andre lejligheder består af et stort og lyst værelse på ca. 20 m2 med eget toilet/bad. To af disse lejligheder er beliggende i pavillonen, hvortil der er knyttet et fælles køkken.

I hovedhuset findes der blandt andet et stort åbent fælleskøkken, en stor og hyggelig fælles stue, personalerum, fys-rum, vaske- og tørrerum mm.

Administrationen holder til på Bygtoften, hvor der er møde- og kontorfaciliteter. Her afholdes blandt andet møder med samarbejdspartnere.

Huset og pavillonen er omgivet af en stor og dejlig have med høje træer.

Til huset hører der et stort cykel- / redskabsrum. Foran huset er der en stor grusbelagt gårdsplads, hvor der er mulighed for parkering.