Afdelinger i Ikast

Fysiske rammer

Stenbjerghuset består af to afdelinger beliggende på henholdsvis Bygtoften og Skolegade i Ikast.
Begge afdelinger er centralt beliggende i byen, og er i gå afstand til de fleste handels- og fritidsaktiviteter, samt til centrum, hvor der er en  overdækket gågade

Bygtoften

Den ene af Stenbjerghusets enheder, ligger på Bygtoften.

På Bygtoften er der et ’hovedhus’ samt en pavillon. Pladserne er fordelt således, at der er seks beboere bosiddende i hovedhuset og to i pavillonen.

På Bygtoften, er der fire rummelige og lyse lejligheder er på 25 – 30 m2 De består af et dejligt soveværelse, en lys stue samt toilet/bad. Fire andre lejligheder består af et stort og lyst værelse på ca. 20 m2 med eget toilet/bad. To af disse lejligheder er beliggende i pavillonen, hvortil der er knyttet et fælles køkken.

I hovedhuset findes der blandt andet et stort åbent fælleskøkken, en stor og hyggelig fælles stue, personalerum, fys-rum, vaske- og tørrerum mm.

Administrationen holder til på Bygtoften, hvor der er møde- og kontorfaciliteter. Her afholdes blandt andet møder med samarbejdspartnere.

Huset og pavillonen er omgivet af en stor og dejlig have med høje træer.

Til huset hører der et stort cykel- / redskabsrum. Foran huset er der en stor grusbelagt gårdsplads, hvor der er mulighed for parkering.

Skolegade

En af Stenbjerghusets enheder er en ejendom på tre etager, der ligger på adressen Skolegade.

I Skolegade, er der plads til fire beboere, og hver beboer har egen lejlighed i størrelsen mellem 25 – 30 m2. Hver lejlighed er lys og venlig, og består af et soveværelse, en stue samt bad/toilet. Endvidere er der i ejendommen en hyggelig fælles stue, dejligt fælleskøkken med spiseplads samt personalefaciliteter så som kontor, personaletoilet/bad mm.

I ejendommens kælder har vi etableret to sanserum, et fys-rum, et aktivitetsrum. Endvidere har vi en stor lys sal, som vi bruger til div. aktiviteter, herunder kursusaktivitet, forældrearrangementer leg etc.
Herudover er der i kælderen vaske- og tørrefaciliteter

I haven som er en hyggelig lukket have, der er omkranset af høje træer, findes der en dejlig terrasse, trampolin, bålsted, hængekøje mm.

Foran huset er der et grusbelagt område, hvor der er mulighed for parkering. Til ejendommen er der en garage samt et cykel- / redskabsskuer.